donderdag 19 november 2015

Vernieuwde Google+ is een plek voor Gemeenschappen en Collecties

Google heeft niet langer een identiteitscrisis - het sociale netwerk is vernieuwd en streeft er naar om belangrijk te zijn  voor gemeenschappen en collecties.

Zeg wat je wilt over Google+, maar een ding is zeker, het is moeilijk te ontkennen dat het nooit een welomschreven doel had.

Waarom zou je een Google+ account willen, en geen Facebook? Of Twitter? Of een ander netwerk voor die kwestie? Google+ is nooit neergezet om een ​​bepaalde niche te voldoen - je zou kunnen stellen dat het probeerde om te veel dingen te doen voor te veel mensen.



Het "nieuwe" Google weet waar het over gaat en op wie het wil richten:

"Er waren twee functies die voldeden, Gemeenschappen, die nu gemiddeld 1,2 miljoen nieuwe aanmeldingen per dag oplevert, en collecties, die pas vijf maanden geleden gelanceerd is. Google+ wil een netwerk worden waar mensen over de hele wereld hun tijd besteden, aan het ontdekken en delen van dingen die ze liefhebben.
Het klinkt alsof de gebruikers hebben bijgedragen aan het sturen van de richting van Google+, maar dat zal wel een wens zijn van de gedachten.
Ook is het ontwerp aangepast voor schermen van alle formaten. Ook de apps voor iOS en Android worden bijgewerkt.


Google beschrijft zijn vernieuwde sociale netwerk als eenvoudiger en mobiele-vriendelijk. U kunt het nu ervaren door uw mobiele app, of door uw desktop account te gaan.

Wil je weten wat wij voor je zouden kunnen doen ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten